--4-- DETALII DESPRE MOBILA - SC SAFE CLASS HOUSE SRL-D



miercuri, 08 Mai 2024 · 4:01            Cosul de cumparaturi  ·  Login  ·  Inregistrare
Home                 Contact
SC SAFE CLASS HOUSE SRL-D

Categorii
 MOBILA (1)
 CONSTRUCTII (3)

Despre noi
Detalii despre mobila
     Oferim servicii de montaj pentru mobila achizitionata din magazinele Ikea,Dedeman,Mobexpert,Casa Rusu,Bricostore si altele,la preturi mici.
     Ai cumparat doar o noua piesa de mobilier. Este frumoasa si vine foarte bine în camera?Singura problema, de care tocmai ti-ai seama, este ca nu ai nici o idee despre cum poti monta mobila in siguranta.Nu-ti pierde speranta! suntem disponibili pentru asamblarea mobilei tale. Agentii nostrii de montare a mobilei sunt disponibili pentru a face un montaj de mobilier curat si rapid, la un pret convenabil.
     Tinem seama de dorintele fiecarui client si incercam sa fim la inaltimea asteptarilor sale. Stim ca orice casa trebuie sa fie un camin cald si primitor si suntem gata sa va ajutam cu experienta si cunostintele noastre.
     Producem la comanda mobilier pentru: dormitoare, bucatarii, biblioteci, baruri, mobilier tapitat, mobilier office, mobilier hotelier, mobilier comercial. Folosim materiale moderne: mdf, pal melaminat, sticla, aluminiu, canturi ABS , HPL, etc.
     Mobila pe comanda este nu doar eleganta si atragatoare, nu numai ca se potriveste perfect pe spatiul disponibil, dar este in primul rand un simbol, o afisare a personalitatii dumneavoastra.
     Toti sunt experti , noi suntem profesionisti.






Despre noi
Detalii despre mobila
Detalii despre amenajari int/ ext
Detalii despre fierul forjat
Detalii despre tamplaria PVC
Despre Safe Class House

Cosul de cumparaturi
Este gol.


Distribuie



powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro


X