--4-- DETALII DESPRE TAMPLARIA PVC - SC SAFE CLASS HOUSE SRL-D



miercuri, 08 Mai 2024 · 6:02            Cosul de cumparaturi  ·  Login  ·  Inregistrare
Home                 Contact
SC SAFE CLASS HOUSE SRL-D

Categorii
 MOBILA (1)
 CONSTRUCTII (3)

Despre noi
Detalii despre tamplaria PVC
     Firma noastra în colaborare cu Aluplast - unul dintre cei mai mari producatori germani de profile PVC - va garanteaza o calitate a sistemului de tamplarie la cele mai inalte standarde europene.
     Confectiile de tamplarie se pot realiza in orice varianta de deschidere (batanta, culisanta, oscilobatanta)si într-o gama larga de culori, conform standardelor RAL.
     Aceasta tamplarie PVC necesita, desigur, o durabilitate si o functionalitate indelungata, drept pentru care folosim o feronerie germana produsa de o firma de traditie, cu un renume ireprosabil: G.U. Aceasta fiind din otel zincat de 1,5mm si poate fi reglata pe 3 directii.
     Costurile pentru incalzirea locuintei vor scadea considerabil, daca optati pentru tamplaria PVC. Acestea au proprietati excelente de izolatie termica, datorita materialelor, al sistemului de garnitura si a geamului termoizolator.
     Un alt beneficiu major al tamplariei de PVC este izolarea fonica. Ele ofera protectie fata de zgomotele exterioare, avand un indice de atenuare fonica ridicat.





Despre noi
Detalii despre mobila
Detalii despre amenajari int/ ext
Detalii despre fierul forjat
Detalii despre tamplaria PVC
Despre Safe Class House

Cosul de cumparaturi
Este gol.


Distribuie



powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro


X